Jeg har arbejdet som anklager i mere end 30 år, og som specialanklager og vicestatsadvokat har jeg ført mange straffesager både i byretten og landsretten. Jeg har arbejdet mange steder i Danmark, senest på Fyn og i Århus. Jeg har derfor en enorm erfaring med politiet og anklagemyndighedens arbejde og vil kunne gennemskue fejl og problemer i efterforskningen og i forbindelse med tilrettelæggelsen af bevisførelsen, og jeg vil kunne påpege disse i retten. 

Jeg går meget op i detaljerne og har altid klienten i fokus, hvad enten det er ved afhøringer hos politiet, i retten eller i forbindelse med andre handlinger, hvor der er brug for en forsvarer. Jeg har i mit nye virke som forsvarer et stort ønske om at værne om den sigtedes/tiltaltes retssikkerhed, og du kan være 100% sikker på, at jeg går ind i arbejdet med at varetage dine interesser med stort engagement.

Jeg er bosiddende i Århus men møder i hele Danmark og kan altid kontaktes på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på mobil 61626289 

Frit forsvarervalg:

Hvis politiet sigter dig har du ret til at få en forsvarer. Selvom sagen kun er ved at blive efterforsket kan du stadig bede om at få en forsvarer – og hvis du f.eks. skal afhøres så kan du også bede om at have din forsvarer med til afhøringen.

Du kan altså selv vælge din forsvarer. Hvis du er under 18 år, er det dog forældremyndighedsindehaveren, der har ret til at vælge, hvilken forsvarer du skal have.

Du kan bede politiet eller retten om at få en bestemt advokat som din beskikkede forsvarer.

Hvis du er varetægtsfængslet, så skal du enten bede politiet om hjælp med at skifte forsvarsadvokat, eller du kan bede arresthuspersonalet om en anmodningsseddel til at skifte forsvarsadvokat. Du kan også sige det til dommeren under en fristforlængelse, hvis du ønsker at skifte forsvarsadvokat.

 

Her finder du os

 

Advokat Linda Christensen - Mobil: +45 6162 6569 - Mail: lc@lcadvokatfirma.dk