Med adskillige års praktisk erfaring fra både anklagemyndigheden og advokatbranchen har jeg oparbejdet en stor juridiske erfaring – ligesom jeg har mødt næsten daglig i retssale rundt omkring i hele Danmark i de sidste 12 år.

Jeg startede ved anklagemyndigheden i 2007 og var i den forbindelse både anklager ved byretten og landsretten. Derefter var jeg advokat i Esbjerg i en periode, hvor jeg – udover strafferetten – også beskæftigede mig med civile søgsmål, forældremyndighedssager, fogedsager mv. Men min største interesse var stadig strafferet, hvorfor jeg i 2013 startede ved et advokatfirma med speciale i straffesager. Her arbejdede jeg sammen med advokater med samme interesse for straffesager, og igennem 6 år indgik jeg i et team med de dygtigste forsvarsadvokater i Danmark. Jeg har møderet for landsretten og er beneficeret advokat ved Retten i Horsens.

 

På grund af min store erfaring fra anklagemyndigheden sammenholdt med at have været forsvarer igennem mange år, er jeg er i stand til at gennemskue fejl og svagheder i politiets materiale og lægger den optimale strategi for dit forsvar. Jeg er en skarp og kompetent forsvarsadvokat, og jeg kæmper for dig, din sag og dine rettigheder og stopper først når det absolut bedst mulige resultat er opnået.

 

Jeg er fuldt ud klar over, at din sag har en stor betydning for dig og dine pårørende. Jeg holder derfor tæt kontakt til dig gennem hele sagen, og tager mig også den nødvendige tid til dine pårørende. Jeg har derfor heller ikke faste telefon- eller mødetider, hvorfor du kan kontakte mig døgnet rundt.Advokat Linda Christensen * Mobil: +45 6162 6569 * Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Frit forsvarervalg:

Hvis politiet sigter dig har du ret til at få en forsvarer. Selvom sagen kun er ved at blive efterforsket kan du stadig bede om at få en forsvarer – og hvis du f.eks. skal afhøres så kan du også bede om at have din forsvarer med til afhøringen.

Du kan altså selv vælge din forsvarer. Hvis du er under 18 år, er det dog forældremyndighedsindehaveren, der har ret til at vælge, hvilken forsvarer du skal have.

Du kan bede politiet eller retten om at få en bestemt advokat som din beskikkede forsvarer.

Hvis du er varetægtsfængslet, så skal du enten bede politiet om hjælp med at skifte forsvarsadvokat, eller du kan bede arresthuspersonalet om en anmodningsseddel til at skifte forsvarsadvokat. Du kan også sige det til dommeren under en fristforlængelse, hvis du ønsker at skifte forsvarsadvokat.

 

Her finder du os

 

Advokat Linda Christensen - Mobil: +45 6162 6569 - Mail: lc@lcadvokatfirma.dk